Projekter

Nedenfor vises et udpluk af vores tidligere gennemførte projekter. Her er tale om forskellige projekter, vi har medvirket i enten som udvikler, formidler, investor, finansiel rådgiver eller andet. Vi tilbyder altid en dybdegående drøftelse om vores erfaringer og tidligere projekter på vores investormøder. Her kommer vi i dybden med InvesteringsPleje og teamet bag samt deres baggrund og forudsætninger for at sikre din investering optimale rammer.

Når vi investerer, er det altid med baggrund i solide analytiske modeller, økonomiske nøgletal og stor indsigt i markedet. Samlet mere end 40 års erfaring med ejendomme i alle fagets aspekter fornægter sig ikke. Det er det, du får, når du investerer med InvesteringsPleje.

Exit effektueret 2019

Projekt “Sifhøj”, Svenstrup (Aalborg)

Exit effektueret 2020

Projekt “Under Lien”, Hasseris (Aalborg)

Exit effektueret 2021

Projekt “Odinsgade”, Vejgaard (Aalborg)

Exit effektueret 2022

Projekt “Postgaarden”, Nørresundby (Aalborg)

Sådan fungerer projektforløbet

Ejendommen købes

Først foretager vi en grundig markedsanalyse og udsøger netop dén investeringsejendom, der indeholder det bedste samlede potentiale. Vi køber ejendommen eller får den i option, hvorefter den tilbydes til vores investorkreds i andele af minimum 10%. Ejendommen ejes altid igennem et klassisk dansk aktieselskab.

Ejendommen administreres

Under hele ejerskabets beståen står InvesteringsPleje for drift og udlejning af boligerne, ligesom al selskabsadministration henhører under InvesteringsPleje. Vi sørger praktisk talt for alt således, at du intet arbejde får med din investering. Dybest set skal du bare læne dig tilbage og se din formue yngle ved hjælp af vores indsats. 

Ejendommen sælges

Din investering giver et afkast på typisk mellem 7 og 10 % årligt af din investerede kapital. Disse afkast besluttes udbetalt som ordinære udbytter på selskabets årlige generalforsamling, hvor du naturligvis indbydes til at deltage. Løbende, under investeringens beståen, vil vi overvåge, om der er mulighed for aktiv gældspleje i form af konverteringsgevinster eller renteoptimering.

Er du interesseret i et samarbejde? Kontakt os i dag.

Må vi møde dig og fortælle om vores investeringskoncept? Tøv ikke med at række ud via formularen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.